Net echt, die baby born

 

Net echt, die baby born!

 

Baby born, de pop waar je voor kan zorgen. Een pop voor elk kind, de baby born lijkt echt op een baby, hij kan op een potje plassen, huilen en drinken. Het is een vriendje waar je alles mee kunt beleven. De baby born is vooral gericht op de doelgroep van jonge meisjes, maar kan natuurlijk ook voor jongens.

 

Collectie Baby Born

 

Baby born heeft nog een hele poppenfamilie. Je hebt een lieve meisjes pop met een blanke huid, maar ook een heel leuk jongetje die ook wel baby born boy wordt genoemd. Ook is er een mooie meisjespop met een donkere huidskleur en natuurlijk heb je ook hartstikke veel leuke huisdieren voor de baby born. Ook zijn er enorm veel accessoires te krijgen, denk aan schoenen, kleding, luiers, een potje, maar ook is er voeding voor de baby born. Naast de basis accessoires zijn er ook nog andere accessoires. Denk aan een keuken, een paard wat geluid kan maken en een fiets. Zo kan de poppenmoeder heel veel gaan beleven met haar.

 

De geschiedenis van Baby Born

 

Baby born is een onderdeel van zapfff creations. Zapf creations is een speelgoed bedrijf en is enorm populair. Naast baby born hebben ze ook baby Annabel en Chou Chou. Het bedrijf zapf creations bestaat al sinds 1932. Zapf creations komt aan Duitsland. De eerste baby born kwam in 1991 en sindsdien zijn er meer dan 20 miljoen baby born poppen gemaakt en verkocht. Toch heeft de pop wel veel ontwikkelingen meegemaakt. In de latere versie van baby born kan ze niet alleen plassen en huilen, maar heeft ze ook een speen waardoor de oogjes sluiten en al deze acties gebeuren dus gewoon zonder batterijen ook erg handig voor de ouders.

 

Kijk hier voor de hele collectie Babyspeelgoed

 

©2023 Voordelig - shoppen - Speelgoedkeuze.nl | Privacy statement